Σε κυκλοφορία τέθηκαν οι νέες κάρτες διαρκείας του Ήφαιστου για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 που θα βρει την ομάδα της πόλης μας για 2η συνεχόμενη χρόνια στην PRELEAGUE κατηγορία.

Ο κόσμος της Φλώρινας αγκάλιασε την περσινή προσπάθεια και δόθηκαν    περισσότερες από 300 κάρτες. Φέτος ο πήχης των προσδοκιών ανεβαίνει καθώς οι νέες μετεγγραφές που πραγματοποίησε η ομάδα της ΦΛΩΡΙΝΑΣ προμηνύουν ότι ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ θα διαγράψει πρωταγωνιστική πορεία. Ο νέος στόχος που θέτει η ομάδα, σε συνδυασμό με τις σπουδαίες ομάδες που θα αντιμετωπίσει και φέτος όπως, ο ΑΡΗΣ, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ο ΗΡΑΚΛΗΣ, και η ΚΑΛΑΜΑΤΑ γεννούν προσδοκίες ότι οι πολίτες θα ανταποκριθούν στον κάλεσμα της διοίκησης για να δοθούν περισσότερες από 500 κάρτες διαρκείας.

Για όλες αυτές τις εξελίξεις που τοποθετούν στο επίκεντρο των αθλητικών εξελίξεων τον Ήφαιστο πρόκειται να μιλήσουν στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου, η νέα διοίκηση του ΗΦΑΙΣΤΟΥ, παρουσία των προπονητών της ομάδας , των δυο νέων ξένων αθλητών και κυρίως παρουσία των χορηγών  που στηρίζουν το όλο εγχείρημα.

Η συνέντευξη Τύπου θα λάβει χώρα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ την Κυριακή 7 ΙΟΥΛΙΟΥ  ώρα 18:00 και ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ καλεί όλο τον κόσμο να δώσει το παρόν.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: 

ΜIkel cafe

Fitness Combo

Μέθοδος φροντιστήριο

Λουκάς ΑΦΟΙ ΟΕ